Het zal bij velen al beginnen te kriebelen, want het nieuwe seizoen staat voor de deur. Daarom even een kleine update over het gebruik van de velden.

Vanaf vandaag is het hoofdveld ook weer open voor gebruik. Dat betekent dat beide kunstgrasvelden weer gebruikt kunnen worden, omdat ook het pupillenveld weer beschikbaar is. Het grote onderhoud zit erop en we kunnen weer een seizoen vooruit. Bij de natuurgrasvelden ligt dat net even iets anders.

De natuurgrasvelden blijven namelijk nog even een maandje dicht en het is dus ook niet toegestaan om deze velden te gebruiken. Vanaf 28 augustus gaan ook deze velden weer open. Het trainingsveld (gras!) mag twee weken eerder (14 augustus) weer worden gebruikt, maar dan mag er nog geen gebruik gemaakt van de zestienmetergebieden.

Het klinkt misschien allemaal een beetje verwarrend. Daarom hieronder in een klein overzicht:

• Kunstgrasveld (hoofdveld): open vanaf 1 augustus
  • Kunstgrasveld (pupillenveld): open vanaf 1 augustus
  • Trainingsveld (gras): open vanaf 14 augustus (maar niet in de zestienmetergebieden)
  • Overige wedstrijdvelden (gras): open vanaf 28 augustus

Oefenwedstrijden

Jeugdleiders die nog oefenwedstrijden willen plannen, kunnen zich wenden tot de jeugdwedstrijdsecretaris. Dat is Anja Noteboom. Je kunt een mail sturen naar jeugdwedstrijdsecretaris@sportclubmarkelo.nl of bellen naar 06-42 259 103.

mm
De redactie wil graag zoveel mogelijk content plaatsen. Heb jij een wedstrijdverslag of een ander leuk item over jouw team voor de site. Mail dat dan naar de redactie. Stuur jouw verhaal naar info@sportclubmarkelo.nl!