Meiden onder 15 van Sportclub Markelo draagt tijdens de finale van het EK Vrouwenvoetbal het logo van het toernooi. En dat terwijl het Nederlands Vrouwenelftal de finale tegen Denemarken speelt!

Hoe gaaf is dat? Het is trouwens niet de eerste keer dat ze bij een wedstrijd van het EK een rol vervullen. Eerder waren ze ook al ballenmeisje bij de poulewedstrijd tussen Oostenrijk en Zwitserland in de Adelaarshorst in Deventer.

De finale van het EK wordt zondag om 17.00 uur gespeeld in de Grolsch Veste in Enschede. Met onze Meiden erbij moet het natuurlijk goed komen met de ‘Leeuwinnen’!

mm
De redactie wil graag zoveel mogelijk content plaatsen. Heb jij een wedstrijdverslag of een ander leuk item over jouw team voor de site. Mail dat dan naar de redactie. Stuur jouw verhaal naar info@sportclubmarkelo.nl!