Lid worden

Wil jij ook graag lid worden van Sportclub Markelo? Dat kan. Vul het aanmeldingsformulier in en overhandig het aan één van de bestuursleden of geef het aan een van de kantinemedewerkers in het clubgebouw.

Contributies seizoen 2015/2016

De contributiebedragen voor spelende leden worden gebaseerd op leeftijd en niet op categorie waarin gespeeld wordt. De peildatum is 1 januari van het jaar waarin het seizoen begint.

Senioren spelend € 170,-
Junioren spelend € 112,-
Pupillen spelend € 95,-
Mini-pupillen (4 tegen 4) € 47,50
Niet spelend € 60,-
Donateurs € 17,50
Donateurs paar € 27,50

De contributies worden jaarlijks, in de loop van de eerste seizoenshelft geïnd. Mutaties kunnen uitsluitend schriftelijk worden doorgegeven per e-mail aan secretaris@sportclubmarkelo.nl of per post naar Scheppel 11, 7475 GC Markelo. Vergeet niet om wijzigingen van adres bij verhuizing, e-mailadres en bankrekeningnummer voor automatische incasso door te geven aan de secretaris.