Richtlijnen Jeugdbestuur

Voetballen doe je met z’n allen, want voetbal is nu eenmaal een teamsport. Een scheidsrechter doet zijn best om een wedstrijd in goede banen te leiden. Maar daar stopt het niet. In tegendeel zelfs: ook leiders, trainers en zeker ouders hebben een belangrijke functie. Het jeugdbestuur van Sportclub Markelo heeft enkele richtlijnen opgesteld. Door het volgen van deze richtlijnen zorgen we ervoor dat de jeugd van onze vereniging met plezier op het veld staat en u met een glimlach langs de lijn!

Naast de richtlijnen voor het gedrag langs de lijn, staan er ook allerlei handige tips in de richtlijnen. Welke personen moet een leider benaderen als er problemen zijn met materialen? Wie is verantwoordelijk voor de indeling van de trainingsvelden? Maar ook voor de ouders staat er belangrijke informatie in de richtlijnen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw kind een goede uitrusting heeft als hij of zij naar de training komt.

Richtlijnen ouders – klik hier

Richtlijnen jeugdleiders – klik hier