De jeugdcommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de naast de indeling ook de begeleiding van de teams rond te krijgen.
Dit is grotendeels gelukt, maar we hebben nog wel een aantal vacatures. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers, die deze openstaande vacatures willen invullen.

De openstaande vacatures zijn:

• JO08-02 Assistent Trainer
  • JO13-03 Leider
  • JO13-04 Trainer
  • JO13-04 Leider
  • JO15-01 Grensrechter
  • JO15-02 Grensrechter
  • JO15-02 Leider
  • JO15-02 Grensrechter
  • JO17-01 Grensrechter
  • JO19-03 Leider
  • JO19-03 Grensrechter
  • MO17-01 Grensrechter

De functie leider is in principe van administratieve aard, enige ondersteuning van de trainer is handig, maar niet persé noodzakelijk. Voor de vacature grensrechter is kennis van de spelregels noodzakelijk, de jeugdcommissie wil hiervoor de benodigde instructie organiseren. De functies leider en grensrechter kunnen in principe gecombineerd worden uitgevoerd door dezelfde persoon.

Voor vragen over of aanmelding voor deze vacatures kun je mailen naar jeugdwedstrijdsecretaris@sportclubmarkelo.nl

Voor de indeling van de pupillenteams inclusief begeleiding klik hier.

Voor de indeling van de juniorenteams inclusief begeleiding en grensrechters klik hier.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar jeugdwedstrijdsecretaris@sporclubmarkelo.nl

Trainers/leiders denk even aan het volgende:

Hou de komende periode de website in de gaten voor mededelingen omtrent indeling trainingsvelden, uitreiking materialen, sleutels etc.. Voorkeursdagen training kunnen worden doorgeven aan Marc Leeftink of aan jeugdwedstrijdsecretaris@sportclubmarkelo.nl

Uitreiking sleutels loopt centraal via Marc Leeftink. De velden zijn beschikbaar voor trainingen vanaf 1 augustus 2017. Eventuele vragen kunnen per mail gesteld worden op jeugdwedstrijdsecretaris@sportclubmarkelo.nl

mm
De redactie wil graag zoveel mogelijk content plaatsen. Heb jij een wedstrijdverslag of een ander leuk item over jouw team voor de site. Mail dat dan naar de redactie. Stuur jouw verhaal naar info@sportclubmarkelo.nl!