Contact

Sportclub Markelo
Endemansdijk 2a
7475 NX Markelo
0547 – 362593

Vanaf Holten/A1:

Volg de N755/Holterweg tot in Markelo. Bij de stoplichten in het centrum van Markelo rechtsaf richting Lochem. Na 500 meter rechtsaf de Koenderinkweg in. Aan het einde van Koenderinkweg linksaf de Roosdomsweg op. Bij de eerstvolgende kruising linksaf. De ingang van het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de rechterkant.

Vanaf Rijssen:

Bij de stoplichten in het centrum van Markelo rechtdoor richting Lochem. Na 500 meter rechtsaf de Koenderinkweg in. Aan het einde van Koenderinkweg linksaf de Roosdomsweg op. Bij de eerstvolgende kruising linksaf. De ingang van het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de rechterkant.

Vanaf Goor:

Bij de stoplichten in het centrum van Markelo linksaf richting Lochem. Na 500 meter rechtsaf de Koenderinkweg in. Aan het einde van Koenderinkweg linksaf de Roosdomsweg op. Bij de eerstvolgende kruising linksaf. De ingang van het sportpark bevindt zich na 200 meter aan de rechterkant.

Neem contact op!

Heeft u vragen en/of opmerking over de website of wilt u contact opnemen met de verenging? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel naar de kantine (0547-362593).

[contact_form]