Vertrouwenscontactpersoon

Binnen Sportclub Markelo zijn Gerda Nijhuis en Sonja Grabowsky de Vertrouwenscontactpersonen.

Waarom een vertrouwenscontactpersoon?

Het bestuur van SC Markelo voelt zich verantwoordelijk en wil zorgdragen voor een sociaal veilige sportomgeving.

De laatste jaren wordt er via de media steeds meer aandacht besteed aan geweld in en rondom het veld, pesten en seksuele intimidatie bij sportverenigingen, soms met ernstige gevolgen. Het is in dergelijke situaties belangrijk te weten dat je terecht kunt bij een vertrouwenscontactpersoon voor hulp, ondersteuning en advies. Uiteraard wordt alles strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. De vertrouwenscontactpersoon is er voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, trainers, leiders, vrijwilligers, bestuur etc. Wanneer je een vraag, probleem of klacht hebt over ongewenste omgangsvormen, aarzel dan niet en neem contact op.

Contactinfo

Gerda Nijhuis: 0547-361712