Mobiele app

Sportclub Markelo is continu bezig om haar leden zo snel mogelijk van het laatste nieuws over de vereniging te voorzien. De website, Twitter, Facebook en het Sportclub Markelo Magazine zijn kanalen waar door wordt gecommuniceerd. Sinds november 2014 is er ook een Sportclub Markelo-app voor smartphones!

Direct downloaden voor iPhone of Android!

Een mobiele applicatie voor iPhones en telefoons die Android als besturingssysteem hebben kunnen de applicatie downloaden. iPhone-bezitters vinden de app in de Appstore, Android-gebruikers gaan naar Google Play. Gebruik de zoekterm ‘Sportclub Markelo’, downloaden en klaar voor gebruik. Heel eenvoudig allemaal!

In de Sportclub Markelo-app vind je de laatste uitslagen en standen van alle ploegen van onze vereniging. Daarnaast kan je het laatste nieuws lezen en je zelfs abonneren op je eigen team. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van eventuele afgelastingen. Je moet hiervoor eenmalig inloggen via Facebook. De rest wijst zich vanzelf.